5 de març del 2009

Situat de 0 a 10

4 comentaris:

  1. Hola Rosa Maria!
    Discrepo amb tu ( i no es res personal) en la teva avaluació sobre si la Tecnologia Educativa per a psicopedagogs consisteix en assegurar un bon domini de les TIC.Has posat com a nota un 0 i jo he posat un 5 i conforma he adquirit més aprenentatges en aquesta assignatura ho pujaria a un 7.
    Crec que el psicopedagog ha de tenir un bon domini de les TIC, les TIC són , actualment importants en la nostra societat, de fet forman part d'ella. Per aquest motiu, el psicopedagog les ha de dominar i ha de coneixer allò que envolta el camp de la Tecnologia Educativa, aquests coneixements ajuden a conèixer més recursos i aquests a oferir-los a les persones.Pe tant, millorant la qualitat de la professió.

    ResponElimina
  2. Tens raó Iolanda. Jo també discrepo ara en aquest punt. Moltes gràcies per les teves observacions.

    ResponElimina
  3. Hola Rosa Maria!
    Després d'haver llegit la valoració que li dónes a la pregunta TC1 i amb el pas del temps en aquesta assignatura, espero que hagis canviat la teva idea respecte a la "transmissió" del coneixement!
    Una abaraçada!
    Montse Grau

    ResponElimina
  4. Hola Montse!
    Doncs afortunadament veig que les meves "creences" de l'inici de curs eren en moltes ocasions errònies. Una d'elles la valoració de la TC1. Moltes gràcies per fer-m'ho veure!

    ResponElimina